Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літо – пора відпочинку та нових вражень!

З 14.06.2021 у Саксаганському районі на базі закладів загальної середньої освіти району розпочато роботу тимчасових таборів відпочинку з денним перебуванням дітей щодня (в робочі дні), а саме: з 8.00 до 14.00 – «Країна мрій» (КНВК № 35 «Імпульс»), «Веселка» (КЗШ № 68), «КіндерЛенд» (КЗШ № 72), «FREEDOM» (КСШ № 107), з 8.00 до 17.00 – «Промінчик» (КПШ № 240).

Основними напрямами роботи вищезазначених таборів є формування здорового способу життя, забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, творчого та духовного розвитку дітей. Закладами планується проведення спортивно-масових, еколого-натуралістичних, науково-технічних заходів, творчі конкурси, екскурсії тощо.

Крім того, на базі закладів загальної середньої освіти району влітку 2021 року за окремим графіком організовано роботу відпочинкових та спортивних майданчиків. Діти разом з відповідальними педагогами матимуть змогу відвідати майстер-класи, взяти участь у змаганнях.

У  липні  2021  року  на  базі  КГ  № 14 та у серпні 2021 року на базі КЗШ № 21 буде організовано роботу дозвіллєвих майданчиків. Щодня (в робочі дні) з 9.00 до 13.00 діти (за заявами батьків) будуть охоплені змістовним дозвіллям відповідно до плану роботи майданчику.

Бажаємо усім цікавого та змістовного літнього відпочинку, а головне – безпечного! І нехай гарний настрій панує щодня, незалежно від погодних умов!