Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада з заступниками директора школи з виховної роботи

10.03.2021 відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено онлайн-нараду з заступниками директора школи з виховної роботи та методистами закладів позашкільної освіти району, відповідальними за напрямками.

Розглянуто питання організації та проведення змістовного дозвілля дітей під час весняних  канікул, роботу з учнями з девіантною поведінкою, в період карантинних обмежень. Підведено підсумки участі закладів освіти району в ХІХ міському фестивалі народної творчості «Весна Рудани». Крім того, доведено до відома учасників наради лист департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради про використання здобувачами освіти мобільних телефонів під час освітнього процесу.

Методисти закладів позашкільної освіти району, відповідальні за напрямками, проанонсували проведення районних заходів, конкурсів та змагань, запланованих у березні 2021 року,  приділивши увагу відзначенню календарних та пам’ятних дат. Зокрема, про організацію та проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році; про вшанування пам’яті ліквідаторів  аварії на Чорнобильській АЕС (35 річниця); планування заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Досвідом роботи закладу з питання «Пропаганда здорового та безпечного способу життя» поділились заступники директора школи з виховної роботи Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 19, 21, КПНЛ.