Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Добра традиція - допомагати

13 березня 2020 року відбулася благодійна акція. Для фонду «Добро+Дій» вже стало гарною традицією надавати адресну гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів багатодітним сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. До складу такого набору увійшли не тільки продукти харчування, а й засоби особистої гігієни, канцелярські приладдя, а також розвиваючі ігри для малечі.

Волонтери та організатори фонду забезпечують взаємодію людей, які бажають допомогти тим, хто цього вкрай потребує, тож традиційно служба у справах дітей Саксаганської районної у місті ради сприяла у проведені такої благодійної акції. Адже завданням служби є не тільки захистити дітей, їхні права та свободи, а ще й дарувати дітям надію і віру в добро.

Служба у справах дітей висловлює вдячність організації «Добро+Дій» за небайдужість, позаяк спільні зусилля і дії формують майбутнє для нас та наших дітей.