Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про результати перевірок використання бюджетних асигнувань, спрямованих на надання субсидій населенню на 2020 рік

 У 2020 році спеціалістами управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради були вжиті заходи щодо контролю за раціональним та цільовим використанням коштів субвенцій з державного бюджету.

Здійснено перевірки правильності нарахування субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг, твердого палива і скрапленого газу.

Виявлено 95 порушень щодо надання недостовірної інформації про доходи та майновий стан одержувачів субсидій, що призвело до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 659 848,40 грн.

До державного бюджету повернуто кошти у розмірі 434 453,86 грн., в тому числі надміру виплачених субсидій нарахувань 2018-2019 років.

Зроблено 23040 запитів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, Реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції Дніпропетровської області, Адміністрації Державної прикордонної служби, територіального сервісного центру № 1248 Регіонального сервісного центру Управління Міністерства внутрішніх справ в Дніпропетровській області .

Шість позовних заяв про стягнення суми надміру виплаченої субсидії (на загальну суму 54 257,94 грн.) знаходяться на розгляді в Саксаганському районному суді. По 11 справам винесено рішення суду на користь управління праці та соціального захисту населення, виконавчі листи (на загальну суму 28 086,89 грн.) знаходяться на виконанні в державній виконавчій службі.

За претензією управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради щодо зарахування вимог до складу спадщини та зобов`язання щодо повернення надміру виплаченої субсидії сьомою Криворізькою нотаріальною конторою зареєстровано дві спадкові справи до майна померлих (на загальну суму 32 389,62 грн.).