Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортсмен року 2018

Виконком Саксаганської районної у місті ради інформує, що з 01 січня 2019 року на сайті «The World Games» стартувало голосування на звання «Спортсмен року 2018» за версією Міжнародної асоціації світових ігор. Серед номінантів український кікбоксер WAKO чемпіон Всесвітніх ігор-2017 та Чемпіонату Європи-2018 криворізький спортсмен-кікбоксер Орфан Сананзаде, вихованець професійного бійцівського клубу «Барс».

Виконкоми Криворізької міської ради та Саксаганської районної у місті ради звертаються до всіх мешканців району та міста з проханням підтримати нашого спортсмена-земляка, проголосувавши за наступним посиланням:

https://www.theworldgames.org/awards/Athlete-of-the-Year-2018-58


 

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ?

 

1. Для того щоб  перейти до переліку всіх спортсменів які приймають участь в номінації «Спортсмен року 2018» необхідно перейти  за посиланням нижче.

 

https://www.theworldgames.org/awards/Athlete-of-the-Year-2018-58

 

2. За кожним спортсменом  прікриплено промо-ролик для ознайомлення з його діяльністю та нижче короткий зміс його обіографії

 

3. Щоб  прийняти участь в голосуванні, необхідно натиснути «VOTE», зареєструватися через електронну пошту та віддати свій голос.

 

4. Голосувати можна кожні 24 години з одного IP-адресу.