Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про декларування податкових зобов’язань

   З 01. 01. 2014 декларування податкових зобов’язань плати за землю проводиться відповідно до рішення Криворізької міської ради від 26. 06. 2013 № 2088 «Про ставки податку за земельні ділянки на території м. Кривого Рогу»,  згідно з яким затверджено та введено в дію:

- ставки податку на земельні ділянки на території міста, визначені відповідно до вимог пункту 1 статті 275 Податкового кодексу України як для міста обласного значення з чисельністю населення від 500 до 1000 тис. осіб;

- розміри коефіцієнтів диференціації ставки земельного податку за користування земельними ділянками певного функціонального використання та місцезнаходження в межах міста.

   Враховуючи вищенаведене, звертаємо увагу щодо необхідності орендарям земельних ділянок звернутися до управління земельних ресурсів виконкому Криворізької міської ради з питання внесення змін до діючих договорів оренди земельних ділянок у частині розміру річної орендної плати за землю (розрахунок розміру орендної плати з 01. 01. 2014 року).

   Землекористувачам, які не мають правоустановчі документи на землю, радимо оформити з Криворізькою міською радою попередній договір щодо укладання договору оренди (основного договору) земельної ділянки в майбутньому.