Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист ТОВ «АЛЬБІЛЕНД» від 09. 12. 2020 № 58/12-20 стосовно необхідності розміщення Звіту з оцінку впливу на, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, за адресою: м. Кривий Ріг, бульвар Вечірній, 22а планової діяльності, а саме:

- реконструкція існуючої АЗС № 11 (встановлення стаціонарного газового заправника).

Враховуючи пункти 1-6 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу довкілля» пропонуємо ознайомитися зі Звітом з оцінки впливу на довкілля  в будівлі виконкому районної у місті ради каб. 420 (вул. Володимира Великого, буд. 32, четвертий поверх праве крило) або за посиланням. Також на дошці оголошень розміщено Оголошення про початок громадського обговорення Звіту з оцінці впливу на довкілля (вул. Володимира Великого, буд. 32, четвертий поверх праве крило).

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надіслати до Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА. Поштова адреса: 49000, м. Дніпро, вул. Лабораторна, буд. 69, e-mail:[email protected], тел. 096-512-94-24.

ЗВІТ