Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зручна дорога до школи – щасливі діти та дорослі

08 жовтня 2020 року Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №  41 відзвітувала про  реалізацію проєкту «Зручна дорога до школи – щасливі діти та дорослі», переможця конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет». В ході реалізації цього проєкту здійснено заміну огорожі навколо території закладу та укладання яскравої бруківки на шкільному подвір’ї.

На  робочій зустрічі щодо реалізації проєкту були присутні радник міського голови Костянтин Павлов, голова Саксаганської районної у місті ради Валерій Беззубченко, директор департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Кріпак. Під час зустрічі директор школи Андрій Рогаль ознайомив з етапами реалізації проєкту, продемонстрував його результати, поділився подальшими ідеями з благоустрою території закладу. Авторка  проєкту Олена Білова та представники батьківської спільноти висловили свою вдячність за організацію цього конкурсу та за підтримку ініціативи мешканці міста щодо змін на краще.

Присутні відзначили якість підготовки проєкту та виконання робіт. Робочий візит пройшов у насиченій динамічній атмосфері.