Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Смачніше меду – тільки мед

10 серпня в парку «Саксаганський»  відбулось солодке та смачне  свято меду, хліба та нового врожаю «Смачне місто – 2019». В святкуванні взяли активну участь й заклади культури району. Міський комунальний заклад «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради; дитячі бібліотеки Саксаганського району; художники комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька міська музична школа № 5» Криворізької міської ради та інші.

Свято вразило позитивом, веселощами, смаколиками. У красивому доглянутому парку «Саксаганський» на головній сцені майоріли яскраві неперевершені творчі виступи кращих колективів та окремих виконавців закладів культури району, міста та гостей свята з Криворізького району. Палац культури «Мистецький» вразив як завжди своєю гостинністю, працелюбністю й активністю. Трудовий колектив, творчі сили було спрямовано на єдиний результат – подарувати людям свято!

На головній алеї парку працівники дитячих біблотек району подарували мешканцям міста виставку-інсталяцію «Смачніше меду – тільки мед», на якій

організовано фото зони  «Аліса в країні чудес», «Квіткова феєрія»,  «Бібліо-пані» (макет плаття з паперу), де всі бажаючі могли зробити фото на згадку про це свято. Малеча з задоволенням  відпочивала під «Творчою парасолькою» розмальовуючи малюнки, а дітвора молодших класів взяла участь у майстер-класі по виготовленню бджілок, які проводили бібліотекарі  бібліотек – філіалів № 2, №15, № 20. Кожен міг забрати свою роботу, ще й отримати солодощі та буклет або пам'ятку «Цікаві факти про мед» та «Пам'ятники бджілці – трудівниці». Діти середнього віку залюбки відгадували питання «Медової вікторини».

А  найбільше  всього на локації бажаючих сфотографуватися  було біля ростової ляльки Михасика. Ведмідь дарував малечі медові стіки та паперову іграшку на соломці «Бджілка».

У самому центрі скверу в режимі онлайн працювали маленькі й професійні художники музичної школи № 5. Усі вулики перетворювалися «на очах» у справжні шедеври мистецтва. Бджолярі залишилися задоволеними. А маленьким художникам організатори подарували багато солодощів.

Свято принесло користь та задоволення  дорослим і дітям. Цей захід із задоволенням можна покласти у культурну скарбничку  району.