Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міський фестиваль сімейної творчості

Щорічно у нашому місті проводиться фестиваль сімейної творчості приурочений до Дня матері та Міжнародного дня сім'ї.

12 травня в КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «Дружба», пройшов одинадцятий фестиваль сімейної творчості «Родинне коло».

На захід було запрошено жінок, які мають почесне звання України «Мати-героїня», творчі сім'ї та багатодітні родини. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова  Юрій Григорович Вілкул, який побажав  всім родинам миру, злагоди та творчої наснаги. 

Свято розпочали сім'ї, які займаються найрізноманітнішими видами декоративно-прикладного мистецтва. Представники Саксаганського району сім'я Ольховських на виставці у фойє продемонструвала заворожуючих ляльок мотанок та вироби із стрічок, різьблення по дереву, сім'я Антоненко відзначилась своїми виробами з паперопластика «орігамі», а сім'я Литовченко вражала талантом машинної вишивки.

Свято продовжилось концертом творчих сімей. Співоча сім'я  Саксаганського району Жук на сцені виконала непотворну, яскраву пісню «Дарую вам пісню. Після гала – концерту усі учасники свята були відзначені подарунками.