Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пробне ЗНО в умовах пандемії

10 квітня 2021 року в Саксаганському районі проходило пробне зовнішнє незалежне оцінювання   на базі Криворізького природничо-наукового ліцею та Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 122 з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Особи, які були зареєстровані для участі в пробному тестуванні ознайомились  із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року; виконали пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; дізнались правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час; психологічно налаштовувались на проходження зовнішнього незалежного оцінювання; оцінили свій рівень навчальних досягнень.

Міністерство освіти і науки України роз’яснює, що учасники, які пройшли оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді в персональні електронні кабінети впродовж 10-14 квітня. Для тих, хто скористається такою можливістю, результати пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників до 30 квітня.