Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Гурова з баскетболу серед дівчат шкільного віку

З 04 по 07 березня 2019 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІІІ міській турнір з баскетболу серед дівочих збірних команд шкільного віку пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича, присвяченого Міжнародному жіночому дню 8-го березня, де взяли участь 96 спортсменок з восьми збірних команд - з семи районів міста та збірної професійно-технічних навчальних закладів.

Згідно з жеребом всі команди-учасниці турніру були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Групу «А» представляли команди: Саксаганського, Довгинцівського, Покровського та Інгулецького районів, до групи «В» увійшли команди: Тернівського, Центрально-Міського, Металургійного районів та збірна ПТНЗ. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. У зустрічі між збірними командами Інгулецького та Центрально-Міського районів, перемогу святкували юні інгульчанки (тренер Іванова Ж. В.). Переможці групових змагань - команди Саксаганського та Металургійного районів, другий рік поспіль, змагалися між собою у фіналі за право володіти почесним Кубком Гурова В. М. Цього разу перемогу з рахунком 30:27 виборола команда юних баскетболісток Металургійного району (тренер Лахно Д. В.), друге місце дісталося збірній команді Саксаганського району (тренер Токарчук Ю.Т.).

На церемонії нагородження депутатом Криворізької міської ради Бабенко Ольгою Володимирівною, Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Коваленком Іваном Івановичем та радником голови Саксаганської районної у місті ради Скляр Світланою Леонідівною була виконана церемонія нагородження переможців, призерів та учасників міських змагань з баскетболу кубками, дипломами, медалями, баскетбольними м’ячами, пам’ятними подарунками та солодощами.

Організаційним комітетом турніру були визначені кращі гравці, ними стали:

- кращим центровим – Мусатова Руслана (Інгулецький район);

- кращим захисником – Степанишина Анастасія (Саксаганський район);

- кращим нападаючим – Кириченко Катерина (Металургійний район).

Тож, поздоровляємо всіх переможців і призерів ХVІІІ міських змагань з баскетболу та з наступаючим жіночим святом 8-го березня.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації проведення міського турніру адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича та за надання юнацькій і дівочій збірним командам Саксаганського району з баскетболу питної води під час турніру директору ТОВ «Арістей КР» Гапонову Андрію Леонідовичу.