Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вибір професії – крок у майбутнє!

Вибір професії — це снрйозний крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками та суспільством, а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях в майбутнє.

12 лютого для випускників старших класів закладів загальної середньої освіти відбулась онлай-зустріч з представниками вищих навчальних закладів України військового спрямування.

Під час зустрічі учні мали змогу отримати інформацію про особливості вступної кампанії 2021 року; про переваги, зміст і умови навчання у військових вишах.

Для того, щоб стати офіцером, необхідно робити все, щоб захищати Вітчизну та бути готовим працювати в складних умовах. Важливими якостями воєнного є: почуття обов’язку, відповідальність, рішучість, дисциплінованість. А головна якість – це розуміння того, що від його дій залежить життя та спокій співвітчизників.

Більш детально про навчальні заклади, що готують офіцерські кадри, можна дізнатися на офіційних сторінках за посиланнями:

- www.facebook.com/hnups/  - Харківський національний університет Повітряних Сил імені І. Кожедуба;

- diit.edu.ua/ - Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна;

- http://vstup.do.zvi.tilda.ws/2 - Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова.

 Вдалий вибір професії - це запорука вашої впевненості в майбутньому. Не зволікайте – своєчасно робіть свій вибір!