Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

Виконком Саксаганської районної  у місті ради повідомляє, що станом на 01 січня  2021 року заборгованість мешканців Саксаганського району за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить 443,4 млн. грн, що становить 21,5% від загального боргу по місту 2,0 млрд. грн. По відношенню до початку опалювального сезону (01.11.2020) заборгованість збільшилась на 127,0 млн. грн (40,2%).

Кожен громадянин хоче та має право отримувати якісні послуги, але в свою чергу  громадяни зобов’язані своєчасно сплачувати за отримані послуги. Щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, вимушених відключень боржників від тепло-, водо-, газо- та електропостачання, припинення надання субсидії мешканцям нашого міста необхідно вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Тож, звертаємося з проханням до мешканців району щомісяця сплачувати нарахування за отриманні житлово-комунальні послуги, а якщо вже є борг – звернутися до надавачів послуг та реструктуризувати його.