Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці району!

У зв`язку з початком чергового опалювального сезону, виконком Саксаганської районної у місті ради доводить до відома, що станом на 01 вересня 2018 року заборгованість мешканців району за послуги АТ «Криворізька теплоцентраль» та КПТМ «Криворіжтепломережа» становить відповідно 66,4 млн. грн. і 44,7 млн. грн. Зрозуміло, що з таким станом речей відповідним підприємствам важко впоратися з виконанням своїх обов`язків по наданню тепла в ваші оселі.

Крім того, звертаємо увагу, що заборгованість перед ПАТ «Кривбасводоканал» у сумі 33,7 млн. грн., ТОВ «Екоспецтранс» у сумі 7,7 млн. грн., а також експлуатаційними підприємствами – 36,5млн. грн. призводить до нестабільного і неякісного надання цими підприємствами своїх послуг. Тому просимо відповідально поставитися до оплати комунальних послуг і тим самим допомогти  місту і собі провести холодні осінньо-зимові дні у теплі і комфорті.