Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Моя маленька Батьківщина!

В Кривбасі особливе й повітря, й краєвид,
Кар’єри, шахти, особливі люди.
Воно притягує до себе, мов магніт,
Сталеве місто! Місто велич! Місто чудо!

У кожного є свій куточок, де йому добре та затишно. І ми з вами його маємо – це Кривий Ріг! В останню неділю травня ми відзначаємо День народження нашого міста, а саме День відзначення 244-ї річниці міста Кривого Рогу.

Напевно деякі громадяни вважають, що Кривий Ріг – це лише промислове місто, але це не так! Кривий Ріг – це місто довжиною в життя.

25 травня 2019 року з 12.00 до 15.00 комунальний заклад культури «Міська бібліотека для дорослих» Криворізької міської ради, а саме Центр інклюзивного бібліотечного обслуговування запрошує до парку «Саксаганський» у творчу майстерню людей з інвалідністю «Обмежені можливості – необмежені таланти!».

Творча майстерня включає в себе:

- книжково-ілюстративну виставку про роботу Центру інклюзивного бібліотечного обслуговування;

- виставку творчих робіт людей з інвалідністю (картини, ляльки-мотанки, вироби з природного матеріалу тощо);

- майстер-класи людей з інвалідністю з різних напрямків творчості.

Також у парку будуть працювати пересувні дитячі атракціони, торгівля.

А на території ТРК «Сонячна галерея» буде розташована велика професійна сцена з чудовим світлом та звуком. До уваги мешканців району та міста – творчі виступи колективів художньої самодіяльності та окремих виконавців закладів культури Саксаганського району. Усілякі конкурси, естафети та вікторини, солодкі подарунки не дадуть сумувати самим прискіпливим глядачам.

Родзинкою свята – виступи найвідоміших українських артистів.

Запрошуємо всіх бажаючих розділити свято міста з Саксаганським районом!!!