Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З чистим серцем на Саксаганську толоку!

Виконком Саксаганської районної у місті ради долучається до підтримки Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та запрошує всіх небайдужих саксаганців приєднатися 15 та 17 квітня до «Саксаганської толоки 2021»

Важливою передумовою комфортного життя містян  є чисте довкілля та впорядковані зони відпочинку на свіжому повітрі. Весняна пора саме час для наведення ладу на зелених зонах в районі.

Виконком Саксаганської районної у місті ради долучається до підтримки Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та запрошує всіх небайдужих саксаганців приєднатися до «Саксаганської толоки 2021»:

- 15 квітня (з 10:00 до 12:00), локація прибирання: прибережна зона річки Саксагань в районі мосту на вул. Каспійській);

- 17 квітня (з 10:00 до 12:00), локація прибирання: балка Калетіна (в районі пішохідного мосту через балку, майдан 30-річчя Перемоги).

Декларуєш високі екологічні цінності? Пропонуємо з чистим серцем їх підтвердити на екоакції в Саксаганському районі! Будемо раді бачити всіх бажаючих з пакетом для сміття, рукавичками та виключно в масці (не забуваємо про карантинні вимоги)!