Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Людина, яку пам’ятатимуть завжди!

11 січня 2020 року  пішов з життя після тривалої хвороби  чудовий друг, колега, керівник народного ансамблю танцю «Горняк» Палацу культури «Мистецький» Брейман Володимир Єфимович. Людина багатьох талантів з великим і добрим серцем. Чудовий  хореограф і вчитель, який виховав не одне покоління висококласних професійних танцюристів і хореографів, відомих у всьому місті.  

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати близької людини, серце якого зупинилося на 79-му році життя.

Володимир Єфимович народився 27 січня 1940 року  в місті Кривий Ріг.

У 1960 році закінчив Дніпропетровське державне театральне училище за спеціальністю «Хореограф». Свою трудову діяльність Володимир Єфимович почав у 1965 році. З 1977 року працював у МКЗ «ПК «Мистецький» КМР керівником народного ансамблю танцю «Горняк», з 1999 року  займав посаду головного балетмейстера ПК.

Великий творчий потенціал та чудові людські якості, які були притаманні Володимиру Єфимовичу, допомогли йому створити такий талановитий колектив, що досі радує прихильників народного мистецтва. У 1980 році колектив отримав звання «народний», яке з гідністю несе майже 40 років.

За творчу плідну працю та вагомий внесок у розвиток культури району, міста, Володимир Єфимович був нагороджений нагрудними знаками «За заслуги перед містом» ІІІ та ІІ ступенів.

Щиро поділяємо біль від утрати з усіма, хто знав та працював разом з Володимиром Єфимовичем. Світла і вічна пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.