Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні саксаганці!

   13 листопада 1975 року засновано наш славний Саксаганський район. Тож дозвольте з почуттям великої гордості і любові привітати вас від імені депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради, її виконавчого комітету, керівників підприємств, закладів, установ району та від себе особисто із знаменною датою. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий район - його вулиці, будівлі, сквери, парки, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував, боронив від ворога.

   Усі досягнення, якими він багатий, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож я дякую кожному з вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного району, покращення нашого добробуту.

Зичу кожній саксаганській родині здоров'я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах!

Зі святом вас, дорогі саксаганці!

 

З повагою

Голова Саксаганської районної у місті ради В. Беззубченко