Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мешканці Кривого Рогу зустріли військовослужбовців військової частини 3011

   06 жовтня  до військової частини 3011 повернулось 194 військових, які більше місяця перебували в зоні АТО.

   На сьогодні військовослужбовці військової частини 3011 вже втретє повертаються із зони АТО і в котрий раз вже доводять про свою бойову здатність та вмілу військову підготовку.

   Приблизно о 18. 30 декілька автобусів, під радісні крики криворіжців, завезли бійців до військової частини 3011. Білше сотні мешканців зустріли своїх рідних, близьких і друзів, діти своїх татусів, а жінки – чоловіків. Дітвора прикрасила це свято повернення своїм веселим настроєм, яскравими стрічками, плакатами та кульками.

   Командир військової частини А. Приходько подякував керівництво міста за теплу зустріч військових.

   Також привітання з поверненням до рідного міста приймали бійці від першого заступника міського голови А. Гальченка.

   Під час святкової зустрічі військовослужбовцям частини 3011 вручили медалі, нагородили грамотами, а також присвоїли нові звання.

   По закінченню урочистостей настала найочікуваніша мить – це обійми з сім`ями, близькими, родичами та друзями. Присутні не стримували емоцій, у їхніх очах бриніли сльози радості, адже мрія кожного з присутніх була пов`язана з поверненням додому.