Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Офіс на колесах

У вересні місяці команда фахівців «Офісу на колесах» в черговий раз здійснило мобільний прийом у Саксаганському районі.

Цього разу на території двох найбільших шкіл району було проведено промоакцію щодо роботи Мобільного офісу Центру надання адміністративних послуг «Віза». Батьки учнів учбових закладів та мешканці найближчих будинків біля Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – багатопрофільний ліцей «Імпульс» на вул. Співдружності, 84а та Криворізької гімназії № 91 Криворізької міської ради Дніпропетровської області  на вул. Генерала Радієвского, 48, максимально просто та доступно а допомогою пересувного Центру отримали послуги.

Також на допомогу мешканцям Мудрьоної (вул. Гаджибекова, вул. Городищенська, вул. Медова, вул. Галковський Кут) у складі мобільних фахівців, для надання роз’яснень з актуальних питань важливих для приватної забудови, виїхали представники КП «Кривбасводоканал» та ТОВ «Екоспецтранс».

Надання послуг відбулося в зручний для працюючих громадян час. Послугами мобільних бригад скористалося близько 300 мешканців району.