Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Цивільний захист – це повинен знати кожний!

09 липня у виконкомі районної у місті ради проведено планову нараду з відповідальними фахівцями з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання району. На нараді також була присутня керівник Криворізьких територіальних курсах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (І категорії) Лілія Жижка. Розглянуто ряд питань щодо організації цивільного захисту на підприємствах в установах та закладах зокрема щодо планування проведення теоретичної та практичної підготовки посадових осіб та працівників до дій в мовах в надзвичайних ситуаціях та надзвичайних ситуацій суб’єктів господарювання різних форм власності, заходів з утримання захисних споруд цивільного захисту тощо.

Шановні суб’єкти господарювання, виконком районної у місті ради нагадує, що відповідно до ст. 20 Кодексу Цивільного захисту забезпечення виконання заходів у сфері цивільного захисту на об’єктах є одним з обов’язків суб’єкту господарювання та безпосереднього його керівника. За додержанням та виконанням вимог  у сфері цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки здійснюється державний нагляд відповідними уповноваженими органами.