Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як і куди звертатись з питань отримання послуг з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання

В багатьох людей, що стикаються з необхідністю зареєструвати або зняти з реєстрації своє місце проживання, виникають питання щодо необхідних документів, вартості, нюансів прописки/виписки дітей.

На ці та багато інших питань, що виникають при зміні місця проживання, можна отримати відповіді, звернувшись до відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Звернутися до відділу з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, або отримання довідки про місце реєстрації особи можливо різними способами, враховуючи життєві ситуації.

Портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua/) надає можливість самостійно обрати день та час звернення з попередньою перевіркою документів.

Для отримання консультації можна звернутись до нас засобами електронної пошти ([email protected]) або за допомогою Skype ([email protected]) та за номером телефону 94-82-15.

Центр адміністративних послуг «Віза» та його територіальні підрозділи (адреси та режим роботи можна дізнатися на сайті виконкому Криворізької міської ради http://kr.gov.ua) надають послуги одним пакетом щодо оформлення документів за життєвими ситуаціями: «Народження дитини», «Документи багатодітної родини», «Втрата близької людини», «Зміна місця проживання» та щодо оформлення документів спадкоємця. Термін отримання послуг одним пакетом складає п’ять днів та береже час, оскільки немає потреби звертатись в декілька установ.

Для зручності людей з особливими потребами є можливість отримати адміністративні та інші публічні послуги без жодного візиту до органів влади, завдяки здійсненню виїзного обслуговування. Скористатися цією послугою можуть такі категорії городян: особи з інвалідністю внаслідок війни; особи з інвалідністю І, ІІ групи, діти з інвалідністю; учасники бойових дій; учасники війни; Герої України; Герої Соціалістичної Праці; громадяни, які досягли 80-річного віку; особи, які тимчасово втратили можливість самостійного пересування, на підставі їх звернення.

Якщо бажаєте спілкуватись з нами особисто – звертайтеся до відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради, що знаходиться за адресою: місто Кривий Ріг, вулиця Володимира Великого, будинок 32, кабінет 112, прийом громадян – понеділок, середа, четвер, п’ятниця з 9-00 до 16-15, вівторок – з 9-00 до 20-00.