Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

УВАГА! 15.06.2013 СУБОТНИК!

   Згідно з дорученням голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, 15 червня поточного року заплановано проведення суботника з благоустрою територій населених пунктів області із залученням колективів підприємств, установ та організацій.

Даний захід не омине й територію Саксаганського району. Так, в проведенні суботника планується залучити близько 5000 чоловік, 12 одиниць техніки та як першочергові виконати заходи з благоустрою скверів, парків та зон відпочинку на території району.

Виконком районної у місті ради закликає саксаганців підтримати своїми активними діями суботник на території рідного району та долучитися до заходів у скверах Космонавтів, Юності, героїв Чорнобиля, Дзержинського, шахти Родіна, ім. Артема та інших місць проводження дозвілля ваших сімей.

   Не залишаєтесь осторонь, прийдіть 15 травня до рідного скверу, парку чи дитячого майданчика та зробіть свій вклад у покращення їх благоустрою.