Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні суб’єкти господарювання!

Відповідно до пп. 3.6.3.4, 3.6.3.9 Правил благоустрою в місті Кривому Розі, затверджених рішенням міської ради від 21. 10. 2015 № 4038, суб’єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на правах власності чи в користування, закріплених територіях до об’єктів бізнесу зобов’язані здійснювати підмітання дорожнього покриття в літній період, виконувати регулярне косіння газонів, уживати заходів щодо боротьби з карантинними та іншими рослинами, зокрема амброзією.      

У разі порушення Правил благоустрою винні особи несуть відповідальність, установлену Кодексом України про адміністративні правопорушення за ст. 152  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Так, до суб’єктів підприємницької діяльності  застосовуються штрафні санкції  від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 850 грн. до 1700 грн.