Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Від Кубку Гурова до стрітболу

  У зв’язку з підготовкою до проведення в Україні Чемпіонату Європи з баскетболу, з метою залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, популяризації баскетболу та його різновидів серед молоді міста та підвищення росту їх спортивної майстерності, було засновано міський турнір зі стрітболу (3х3) серед збірних команд юнаків і дівчат шкільного віку.

   Ще не втихли розмови про відлуння ХІV міського турніру з баскетболу на Кубок народного депутата України трьох скликань Гурова В. М., як 12 березня 2014 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, відбувся міській турнір зі стрітболу серед юнаків і дівчат шкільного віку за програмою міських спортивних ігор «Олімпійські надії», в якому взяли участь сім збірних команд закладів освіти з семи районів міста (56 чол.).

   Саксаганський район, серед юнаків і дівчат, представляли переможці районних змагань вихованці КЗШ № 21. Команди грали між собою по круговій системі. В стадії півфіналів грали команди, що зайняли з першого по четверте місця (1-4, 2-3). У фінальних двобоях зустрілися переможці, третє місце виборювали переможені півфіналів.

   В змаганнях серед юнаків перемогу здобули учні Інгулецького району, друге місце дісталося спортсменам Жовтневого району, третє місце вибороли вихованці КЗШ № 21 Саксаганського району.

   Вітаємо «бронзових» призерів: Мельникова Сергія, Голубенко Максима, Петрушко Ігоря, Богдана Данила та тренера команди Токарчука Юрія Тимофійовича.

   В змаганнях серед дівчат, як і в Кубкі Гурова, перемогу святкували юні саксаганочки (КЗШ № 21), друге місце залишили за собою спортсменки Інгулецького району, третє місце дісталося вихованкам Дзержинського району.

   Вітаємо чемпіонів міських змагань: Абрамову Анастасію, Буряк Олену, Гудзєву  Єлизавету, Даніш Дар’ю  та тренера команди Токарчука Юрія Тимофійовича.

   Переможці та призери міських змагань зі стрітболу серед школярів були нагороджені комітетом з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради кубками, дипломами та медалями.