Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяні подарунки!

Різдво Христове – чудове свято любові та надії, яке шанобливо відзначають у колі родин і дотримуються усіх традицій цього дня. Для усіх православних Різдво – це найбільше свято в історії людства, свято на честь того, що сам Бог, Творець неба і землі, Всемогутній, втілився, став людиною, щоб спасти людей усього світу.

У цей день прийнято вибачати образи минулого та дякувати тим, хто підтримував людину увесь рік.

6 січня цього року працівники служби у справах дітей виконкому районної у місті ради спільно з благодійним фондом «Добро+Дій» передали для дітей, які потрапили у складні життєві обставини, та тимчасово перебувають у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Криворізької міської ради святкові подарунки. 50 дітей отримали солодощі та позитивні емоції.

Служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної ради дуже вдячна за небайдужість та співпрацю благодійному фонду «Добро+Дій» за проведення благодійного заходу, адже немає нічого більш приємного, ніж посмішки на обличчях тих дітей, які потребують додаткової уваги.