Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяна коляда

Різдво – це особливе свято любові та радості і для дорослих, і для дітей, джерелом якого є кожен із нас.

Учасники освітнього процесу в закладах освіти району відкрили свої серця, щоб наповнити світ любов’ю. Навіть малеча радіє різдвяним традиціям і обрядам, з нетерпінням чекає на проведення розваг у дитячому садку. Однією з традиційних розваг у закладі дошкільної освіти є святкування Різдва та дня Святого Василя. Колядки, вертеп, засівання «на щастя та здоров’я» зберігає зв’язок поколінь, культуру наших предків. Так, вихованці ЗДО № 57 переглянули мультфільм про традиції святкування Різдва Христова та стали учасниками флешмобу різдвяних колядок. Усі колядники отримали солодкі подарунки.

У другокласників КНВК № 35 «Імпульс» 5 січня 2021 року був незабутній день. Діти були залучені до створення вистави "Різдво Христове", стали акторами і акторками. У ході інтерактивної вистави учні створили неймовірно яскраві підсвічники, які ж і отримали в подарунок. Кожен учень отримав і смачний подарунок Хеппі Міл. Але найцінніше інше… завдяки друзям із Канадської християнської благодійної місії «Море любові» діти в ході театралізованої програми познайомилися з історією народження Сина Божого у хліву, із Зіркою, яка привела пастухів і вчених до немовля.

Тож нехай Різдвяна свічечка принесе в кожну домівку море любові, тепла, затишку і родинного щастя! Бажаємо усім міцного здоров'я, святкового настрою, позитивних емоцій, відчуття любові в маленьких сердечках та великих серцях!