Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спільна нарада керівників закладів освіти та батьківської громадськості Саксаганського району

2 листопада 2018 року у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулась спільна нарада керівників закладів освіти та батьківської громадськості. Такий формат наради є актуальним сьогодні та дозволяє здійснити кроки щодо забезпечення прозорості ті інформаційної відкритості галузі освіти. 

На нараді заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. відмітила, що роботу закладів освіти сьогодні неможливо уявити без активного діалогу з батьківською громадськістю, що системна взаємодія органів місцевого самоврядування, закладів освіти, батьківської громадськості дозволить своєчасно вирішувати освітянські проблеми.

Про фінансування закладів освіти у 2018 році доповів начальник відділу освіти виконкому районної у місті ради Іванов А. С. Про розвиток життєвих компетенцій дитини шляхом залучення її до різноманітних видів діяльності в закладах позашкільної освіти інформувала головний спеціаліст відділу освіти виконкому районної у місті ради Журба І. А., питання стану реалізації вимог законодавства у сфері реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб було розглянуто у виступі завідуючої відділом реєстрації місця реєстрації громадян Чайки Л.Б. Наприкінці виступів відбувся діалог з батьківською громадою, присутні мали можливість отримати відповіді на питання, що їх цікавили.

На завершення наради за активну участь у конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет» та конкурсі «КласМетінвест» були вручені  подячні листи відділу освіти виконкому районної у місті ради представникам батьківських громад одинадцяти закладів освіти району.