Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Привітання із 43-ою річницею Саксаганського району від попередніх керівників

 

Шановні саксаганці!

Ніби зовсім недавно на карті міста з’явився та голосно заявив про себе Саксаганський район і ось уже сорок третя осінь спалахнула багряно-золотавими переливами між висотніми будівлями, величавими куполами храмів, майданами та площами серця Кривого Рогу.

Саксаганці, як ніхто, вміють гуртуватися між собою, любити свій край та примножувати його красу. Тож нехай наш район і надалі процвітає, хай нарождуються наступні покоління, хай діти підростають у мирі та спокої, а найстарші та наймудріші завжди почувають себе захищеними!

Нехай здійснюються усі ваші бажання, добробуту, життєвої енергії та процвітання, веселого святкового настрою щодня!!!

Гончарук Георгій Пилипович

Голова Саксаганської районної у місті ради 1987-2002

 

 

 

 

 Шановні саксаганці!

Дозвольте від усієї душі привітати вас зі святом, яке об’єднує нас в єдину велику та дружню родину, з Днем народження Саксаганського району! З кожним роком наша спільна домівка змінює свій вигляд, вдосконалюється, набирає обертів у соціальному, економічному, духовному, культурному та освітньому розвитку, проте незмінними залишаються її люди – добрі, щедрі, розумні, працьовиті, відданно люблячі свою маленьку Батьківщину.

Тож хай кожній родині це свято додасть тепла, надії та благополуччя!

 

Ткачук Микола Сергійович

Голова Саксаганської районної у місті ради 2002-2005

 

 

 

 

 Шановні саксаганці!

Сьогодні особливе свято – 43 роки з Дня народження одного з найяскравіших районів нашого міста – Саксаганського! Особисто для мене цей район став рідним, бо саме звідси розпочалося моє служіння на благо територіальної громади. За понад чотири десятиліття історії району нам є що пригадати, ким пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати далі. І я впевнений, що всі плани, направлені на забезпечення життєвих потреб мешканців району, обов’язково втіляться у життя спільними зусиллями!

А кожній родині саксаганців хочу щиро побажати міцного здоров’я, достатку і благополуччя, щоб усі негаразди обходили вас стороною! Зі святом!

 

Бєліков Костянтин Аркадійович

Голова Саксаганської районної у місті ради 2005-2010