Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літературно-музична зустріч

Що таке сучасна бібліотека? Як її бачать користувачі? Такими питаннями задалися працівники бібліотеки-філіалу № 15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР плануючи роботу свого закладу на майбутній рік і вирішили випробувати нові, а то й зовсім нові форми роботи з мешканцями громади свого району обслуговування.

Оскільки бібліотеки втрачають свою спеціальну призначеність, чіткий розподіл по віковій категорії, бібліотекарі переналаштовують свою роботу на сучасні вимоги, намагаються бути корисними не тільки дитячо-юнацькій аудиторії, а й їх батькам та бабусям з дідусями.

Сучасна бібліотека – це комфортний, обладнаний технічно, інформаційний центр, де можна отримати будь-яку інформацію, отримати матеріали для навчання та освіти, затишне і комфортне місце для спілкування з друзями, для проведення ділових зустрічей, для участі в культурних заходах та багато інших можливостей.

Бібліотеки впроваджують нові форми роботи, намагаються донести до кожного жителя територіальної громади інформацію про діяльність бібліотеки, про інноваційні послуги та дозвіллєві заходи книгозбірні; розповсюджують новини про життя бібліотеки серед Інтернет - аудиторії через соціальні мережі; намагаючись залучити більшу кількість нових користувачів до бібліотеки.

Саме такими мотивами користувалися працівники бібліотеки, проводячи літературно-музичну зустріч «Чаклунка – осінь» в рамках проекту Пантело Є.О. «Клуб цікавих людей». Гості та учасники залюбки читали вірші, слухали бардівські пісні, чаювали та спілкувались.