Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочистий прийом з нагоди Дня фармацевтичного працівника

Всі професії потрібні, всі професії важливі, не вийняток і професія фармацевта! Хто краще за фармацевтів знає, які ліки допоможуть впоратися з недугою, вміє їх створити та правильно зберігати? В руках лікарів і фармацевтів головне надбання нації – її здоров’я! Щодня працівники фармацевтичної галузі України, попри об’єктивні труднощі і негаразди, докладають усіх можливих зусиль заради досягнення гідного рівня забезпечення населення України лікарськими засобами.

У третю суботу вересня фармацевти країни за указом Президента України відмічають своє професійне свято - День фармацевтичного працівника. Це не лише свято фармацевтів, але і провізорів, організацій по контролю за якістю продукції, всіх тих, то пов'язаний з виробництвом ліків.

З метою відзначення кращих працівників фармацевтичної галузі району 14 вересня 2018 року об 11.00 у виконкомі районної у місті ради буде проведено ранковий урочистий прийом голови районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича.