Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спорт – це рух, а рух – це життя

«Спорт — це неспинна боротьба та рух вперед. Бурхлива стихія, що захоплює та вирує справжніми пристрастями. Тільки найсильнішим та найвитривалішим вдається підкорити Олімп». 

Так вважають саксаганці, тому з 3 по 8 вересня поточного року в усіх закладах освіти Саксаганського району проведено заходи у рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня, що традиційно присвячується Дню фізичної культури та спорту.

Цьогоріч 7 вересня активно провела день і Криворізька гімназія № 91. Ранок почався з веселої та запальної зарядки. Позитивною енергією зарядилися не лише діти та вчителі, а й мешканці району. Після занять діти показали себе як справжні спортсмени: перетягували канати, влучно стріляли у мішень та брали участь в естафетах, змагаючись зі своїми однолітками.

На наступний день, незважаючи на примхи погоди, продовжили налаштувати себе на гарний настрій та динамічний відпочинок учні та педагоги, мешканці Саксаганського району на стадіоні ДЮСШ № 10. Команди спортсменів з кожного загальноосвітнього навчального закладу взяли участь у параді на районному святковому спортивно-масовому заході.

Отже, минулий тиждень у закладах освіти району пройшов динамічно, активно та захоплююче, не залишивши ні мешканців, ні школярів, ні батьків байдужими!