Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літо продовжується…

Літа завжди замало, хоч яким спекотним воно не було. Ще попереду трошки веселих лагідних днів, щоб дітлахи отримали позитивні емоції.

З метою проведення організованого та змістовного дозвілля, реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів та потреб школярів у канікулярний період, на базі окремих закладів освіти району після закриття другої зміни в тимчасових таборах відпочинку з денним перебуванням дітей з 15.07.2019 організовано роботу дитячих відпочинкових майданчиків.

Таким чином, протягом робочого дня батьків діти мають змогу бути під наглядом дорослих, залучені до розваг у різних напрямках: інтелектуальні, спортивні, рухливі ігри на свіжому повітрі, пізнавальні екскурсії в природу та екскурсії пам’ятними, культурними місцями Саксаганського району.

05 серпня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» Криворізької міської ради відбулося відкриття туристичного майданчику під гаслом «Подорож у туристичні канікули!».

Цього яскравого літнього ранку багато хлопців і дівчат, які проживають у мікрорайоні Ювілейний, зібралися разом, щоб поринути у світ спортивно-туристичних розваг. Після урочистого відкриття на п´яти етапах гри  в учасників була змога дати відповідь на питання, які їх чекали на «Екологічній вікторині», перевірити свої фізичні можливості у турнірі «Козацьким духом славиться країна», доторкнутися особисто до виготовлення українського сувеніру на майстер-класі, спробувати подолати «Туристичну смугу перешкод» і на кінець стати учасником конкурсу «Влучний стрілок».

Бажання до самовираження та командний дух допомогли усім присутнім провести час у гарному настрої, набути найпростіші навички з туристичної справи, розширити знання з краєзнавства та корисно провести час і отримати нових однодумців.