Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

А ти є в Електронному реєстрі територіальної громади міста Кривого Рогу?

Завдяки реєстру територіальної громади ми отримаємо автоматизований процес виписки, прописки, отримання довідок. Спрощення ведення електронної картки жителя щодо місць реєстрації, перебування та історії їхніх змін.

На сьогодні отримати довідку протягом кількох хвилин без черг та бігання по інстанціях це реальність! Створення реєстру територіальної громади та підтримання його в актуальному стані надає можливість швидко та ефективно вирішувати свої питання.

У зв’язку зі створенням Реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу налагоджено обмін інформацією про місце реєстрації громадян з управлінням праці та соціального захисту населення та районним підрозділом Центру адміністративних послуг «Віза»  які отримують інформацію з реєстру без залучення громадян.

Ведення електронного реєстру дозволяє зекономити в майбутньому час, що витрачався на очікування довідок про зареєстрованих осіб для надання в різноманітні установи, зокрема, для отримання соціальних допомог.

Кожен Саксаганець має можливість перевірити свої дані, а також дані своєї дитини в Електронному реєстрі територіальної громади м. Кривого Рогу, звернувшись до відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради з паспортом, а для тих кому ще не виповнилось 14 років - свідоцтвом про народження, за адресою: вул. Володимира Великого, 32 каб. 112.

 

Шановні мешканці! перевірте, чи внесені ви і Ваша дитина до Реєстру територіальної громади м. Кривого Рогу.