Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Всесвітнього дня здоров’я

7 квітня щорічно весь світ відзначає Всесвітній день здоров'я, який було започатковано у 1948 році. Тисячі людей наголошують на  важливості дужості, бадьорості, гарного самопочуття для продуктивного і щасливого життя.

Не залишаються осторонь важливої дати і студенти Криворізького коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум).

У рамках роботи Наркопосту (керівник Шишкіна Л.О.) за ініціативи студентського парламенту, а саме департаменту спорту і туризму, була проведена он-лайн  фотосушка - 2021 «В майбутнє – здоровими!» У виставці взяли участь студенти І та ІІ курсів.

Через власні фото молодь закликала всіх турбуватися про своє здоров’я, дбати про раціональне харчування, рухатись, активно відпочивати, подорожувати, бо саме це принесе кожному масу нових вражень і зробить життя яскравішим, цікавішим та більш насиченим.

Варто пам’ятати: «Здоров’я – це справжня радість життя. Це велике щастя людини, і це щастя – у твоїх руках».