Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо призначення субсидій за новим порядком (монетизація)

На державному рівні впроваджено механізм отримання субсидії у грошовій формі для розрахунків за спожиті комунальні послуги безпосередньо одержувачами субсидії.

Для з’ясування питань пов’язаних з призначенням субсидії за новим порядком (монетизація) та отримання консультацій пропонуємо звертатися до управління праці та соціального захисту населення (вул. Софії Перовської, 16 а, телефон гарячої лінії – 440-17-42, 405-72-62). Консультацію надає начальник відділу виплати соціальних допомог і компенсацій Владимирова Тетяна Вікторівна.

З питань отримання інформації щодо спожитих послуг, нараховані суми, розмір заборгованості (переплати) одержувачі житлової субсидії можуть звертатися до постачальників комунальних послуг.

З питань отримання інформації щодо виплат потрібно звертатися до Контакт-центру АТ «Ощадбанк», телефон 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).