Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Четвертий рік поспіль Кубок Гурова у юних саксаганочок

   З 03 по 06 березня 2014 року в спортивному залі палацу спорту «Локомотив» відбувся ХІV міській турнір з баскетболу на Кубок народного депутата України трьох скликань Гурова В. М. серед дівчат шкільного віку, присвячений до міжнародного жіночого Дня 8-го березня, в якому взяли участь 96 юних спортсменок з восьми збірних команд (з семи районів та збірна професійно-технічних навчальних закладів міста).

   За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. До групи «А» увійшли збірні команди: Саксаганського району, Жовтневого району, Інгулецького району та збірна ПТНЗ; до групи «В» увійшли команди районів: Тернівського, Центрально-Міського, Дзержинського та Довгинцівського. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Жовтневого та Тернівського районів перемогу святкували юні «жовтенята» (тренер Гончарова Ю. Д.). Переможці в групах змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком народного депутата України Гурова В. М. Перше місце виборола команда юних баскетболісток Саксаганського району (тренер Токарчук Ю. Т.), друге дісталося збірній команді Довгинцівського району (тренер Мороз Н. О.).

   Переможці та призери міських змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями та спортивним інвентарем. Окрім всього вищезазначеного тренери команд переможців і призерів змагань отримали грошову винагороду від спонсорів турніру ПАТ «Інтервзривпром». Були визначені також найкращі гравці турніру, ними стали:

- кращим центровим – Максимова Олександра (Жовтневий район);

- кращим захисником – Ясеневич Валерія (Довгинцівський район);

- кращим нападником – Абрамова Анастасія (Саксаганський район).

   Дуже приємно, що цей почесний трофей в четверте поспіль залишають за собою юні саксаганочки. Тож вітаємо дівчат з перемогою. Так тримати!