Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Майстер-клас з Світланою Яковенко

06 листопада 2019 року бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської наповнилася дитячим щебетанням. Це на молодший відділ завітали, вихованці групи № 4 «Бджілка» комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 234» Криворізької міської ради. В своїй роботі бібліотека надає перевагу нестандартним, творчим, креативним формам роботи. І сьогоднішній майстер- клас є саме таким. Його провела з малечею самобутній художник з петриківського розпису – Світлана Яковенко. 

Пані Світлана, разом з чоловіком, приготували дерев’яні  дощечки, на яких дітки навчалися малювати кетяг калини. Потім на папері, намалювали фантастичну, чарівну квітку і не пензликом, а вушними паличками. Отримали задоволення – всі! З якою гордістю юні художники демонстрували свої роботи. Велике спасибі пані Світлані, бажаємо творчого натхнення, віри у себе та свої сили. Сподіваємося на нові зустрічі.