Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Планування функціонального навчання у сфері цивільного захисту

До уваги суб’єктів господарювання району!

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України до завдань та обов’язків суб’єктів господарювання належить  здійснення навчання працівників з питань цивільного захисту. Періодичність та порядок  проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту встановлено постановою Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 № 819, зокрема керівники суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та їх заступники, функціональні обов’язки яких пов’язані із забезпеченням цивільного захисту, проходять навчання у перший рік призначення на посаду і в подальшому один раз на три роки.

Для проходження навчання суб’єкти господарювання незалежно від форми власності забезпечують оформлення контрактів на функціональне навчання відповідної категорії посадових осіб безпосередньо з відповідним Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Нагадуємо, що функціональне навчання суб’єктів господарювання проводиться за контрактом за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб.

Для надання консультацій з даного приводу ви можете звернутися до Криворізьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності за адресою вул. В. Гурова, 1а.