Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мобільний кейс - доступний Вам:

У жовтні 2018 року головою Саксаганської районної у місті ради Валерієм Беззубченком затверджено Порядок надання послуг з реєстрації (перереєстрації) місця проживання громадян з виїздом на місце проживання (лікування) працівниками виконкому районної у місті ради. Цей Порядок визначає механізм організації роботи щодо обслуговування за місцем перебування суб’єктів звернення, обмеженим у пересуванні.

До таких категорій громадян відносяться:

- особи з інвалідністю внаслідок війни;

- учасники бойових дій;

- учасники війни;

- герої України;

- герої Соціалістичної праці

- особи з інвалідністю І та ІІ групи, діти з інвалідністю;

- громадяни, які досягли 80-річного віку (при пред’явленні підтверджуючих документів);

- особи, які тимчасово втратили можливість самостійно пересування.

Виїзне обслуговування за заявками щодо реєстрації (перереєстрації) місця проживання громадян здійснюється щосереди згідно з графіком виключно для особи – отримувача послуги.

До відділу реєстрації місця проживання громадян звертаються громадяни, родичі яких не мають змоги з’явитися самостійно для отримання адміністративної послуги, з поважних причин. Та в житті немає нічого неможливого. Вони мають змогу подати заявку на отримання виїзного обслуговування. Таким чином, у відділі реєстрації місця проживання громадян перевіряється і формується пакет документів для отримання послуги і сплачується лише адміністративний збір (виїзне обслуговування безкоштовне).

При прибутті відповідальної особи для здійснення виїзного обслуговування за зазначеною у заявці адресою, працівник надає не тільки адміністративну послугу, а ще й морально-психологічну підтримку.

Найчастіше до нас звертаються «дорослі діти», які перевезли до себе немічних батьків з інших міст, сел, різних областей України для одночасного зняття з реєстрації та реєстрації місця проживання в Саксаганському районі. Наша місія - об’єднати родину! Літні люди, громадяни, які тимчасово втратили  можливість самостійно пересуватися, тощо дуже задоволені наявністю можливості отримати необхідні їм адміністративні послуги на дому. З яким теплом, радістю, іноді зі сльозами на очах вони зустрічають нас і, з почуттям вдячності за зроблене добро прощаються  з нами.

«Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий», - Марк Твен.