Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відзначення Міжнародного жіночого дня у Саксаганському районі

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість і любов.

Саме тому, напередодні Міжнародного жіночого дня в міському комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» відбулося районне свято «Жінка – головне диво світу». Представниць прекрасної статі привітали зі святом заступник міського голови Костянтин Бєліков та голова районної у місті ради Валерій Беззубченко.

Виступаючі висловили вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Урочистий захід продовжився святковим концертом, підготовленим творчими колективами району. Завдяки яскравим танцювальним та вокальним виступам вдалося створити теплу атмосферу та піднесений радісний настрій.

На заході були присутні депутати місцевих рад, представники підприємств, установ та закладів району, всього – близько 500 осіб.