Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ще раз про красу

Настала весна і кожна жінка, кожна дівчинка хоче причепуритися, розквітає разом з природою. Підкреслити дівочу красу нам допомагають майстри перукарської справи, візажисти, флористи, а увічнити ці красиві моменти можуть фотографи. Ось і задумали бібліотекарі об'єднати прекрасне і вічне у ході відкритого заняття в бібліотеці-філіалі № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради «Ще раз про красу: як стати візажистом, перукарем: з чого почати?"

В гості до юних відвідувачів бібліотеки запросили майстрів і учнів «Криворізького навчально-виробничого центру», які допомогли дівчаткам підібрати зачіску, зробити макіяж, показали як виготовити прикраси для волосся, одягу. Хлопчики більше зацікавилися фотографією, хоча історія знає багатьох чоловіків модельєрів, візажистів, перукарів.

У Центрі, крім перукарів, флористів, фотографів, також готують майбутніх кухарів, кондитерів, кравців, операторів комп'ютерного набору, майстрів ресторанного бізнесу, агентів з організації туризму, адміністраторів. Таким чином поєднали відкрите заняття і профорієнтацію. Діти мали змогу визначитися з майбутньою професією, потренуватися.