Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як онлайн звернутися для отримання послуг з реєстрації/зняти з реєстрації місця проживання особи чи довідок?

В залежності від життєвих обставин, звернутися до відділу з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, або отримання довідки про місце реєстрації особи можливо різними способами.

Можна звернутись до нас засобами електронної пошти на скриньку [email protected] або на наш форум на офіційному сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради для отримання відповідей на питання стосовно реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Якщо бажаєте спілкуватись з нами особисто – телефонуйте за номером 94-82-15 або за допомогою Skype ([email protected]) та отримуйте вичерпні відповіді на всі ваші питання стосовно питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Якщо не бажаєте витрачати час у черзі – реєструйтесь на порталі державних послуг iGov (https://igov.org.ua/) та обирайте зручний для Вас день та час візиту для реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання та отримання довідок про місце реєстрації особи. Це займе близько 15 хвилин, а підказки на порталі допоможуть з усім швидко розібратися.