Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Фестиваль меду у Саксаганському районі

11 серпня о 10.00 у парку Саксаганському відбудеться урочисте відкриття традиційного VIII Криворізького міського фестивалю меду.

Розмаїття сортів меду, авторських «медовух» за оригінальними рецептами, виробів з натурального воску, смачний крем-мед, продукція для бджолярів, косметичні вироби на основі натурального меду та чудова можливість на собі спробувати корисний «медовий» масаж – все це точно не залишить байдужими гостей фестивалю.

У програмі свята – численні конкурси з призами та майстер-класи від народних умільців, смачні дегустації, робота виставок-продажів хенд-мейду, глиняних виробів, іграшок, прикрас та вишиванок. До проведення цьогорічного фестивалю приєднаються мешканці вулиці Саксаганського району з найсолодшою тематичною назвою – Медова.

Розважати гостей заходу будуть веселі аніматори, а виступи кращих творчих колективів району на святковому концерті обов’язково подарують незабутній настрій. Для найменших відвідувачів парку працюватимуть дитячі атракціони, а також уперше буде організовано яскраве «Містечко вуликів», де маленькі ласуни зможуть долучитися до веселого розфарбовування бджолиних домівок.

Фестиваль триватиме 11 та 12 серпня, тож не пропустіть найсолодше свято літа 2018 року!