Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Любі діти! Шановні батьки! Служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради щиро вітає вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Діти - наше майбутнє, а щасливі діти - щасливе майбутнє. Щороку 1 червня відзначається найтепліше свято - Міжнародний день захисту дітей!

Це не тільки веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю Саксаганського району і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Любі діти! Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!