Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Цікавинки у березні в Саксаганському районі

Перший місяць весни-березень насичений, насамперед, на свята: 8 березня – Міжнародний жіночий день, 04.03.2019-10.03.2019 – Масляна.

Всеохопними, насиченими та яскравими видались і події у відділі реєстрації місця проживання громадян.

Здійснилась реєстрація місця проживання чоловіка, у якого в цей день відбулась визначна подія – 50 років подружнього життя. Свою майбутню дружину він зустрів ще у першому класі. І з того моменту вони нерозлучні. Як тут не ахнути від подиву! Таке не кожен день буває! При цьому «молодята» світились від щастя, тримаючись за руки. Вони були незвичайні, ось до чого потрібно прагнути люблячим людям. Чудова пара!

 

Криворіжці поповнюють населення міста і покращують демографічну ситуацію в країні. Як-то кажуть «Діти – то є багатство для мами і тата», «Діти – то є все!» і деякі з жителів не зупиняються на досягнутому. Так, 14. 03. 2019 батьки багатодітної родини «прописали» шосту дитину. Дай їм Бог сил і здоров’я виростити їх, виховати гарними добрими людьми!

Активно реєструють своє місце проживання у березні жінки – 182, чоловіки – 147.

Масляна – найвеселіше народне свято, славиться різноманіттям млинців. Саксаганський район щедрий не тільки на млинці, а й на «смачні» прізвища. Так, громадянка Піроженко до шлюбу, після заміжжя стала Корж. Ось так буває!

А якими рідкісними та цікавими іменами стали називати своїх дітлахів батьки: Тіона, Аделіна!

Хотілось привернути увагу на наступній події. Нове життя з’явилось на світ, батьки дали ім’я своєму чаду і вже протягом дев’яти днів прийшли до відділу реєстрації, щоб зареєструвати нового маленького громадянина. Які молодці! Знання законів, своєчасність реєстрації говорить про високу правову обізнанність і грамотність! А взагалі-то за березень батьки зареєстрували місце проживання 25 новонароджених дітей.

З нетерпінням будемо чекати наступну порцію цікавих подій і історій у відділі реєстрації місця проживання громадян. До нових зустрічей!