Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня…

Кожень день працівниці  відділу  реєстрації місця проживання громадян надають послуги з реєстрації чи зняття з місця реєстрації  десяткам  відвідувачам.  Здавалося,  що щоденна  кропітлива праця не залишає місця «дивам».  Але це не так…

Повсякденно  надаючи послуги ми спостерігаємо  справжні чари. Наприклад… «диво кохання».  Воно відчувається в наших відвідувачах.

Запитаєте, чому кохання це диво?

Як можливо кохати людину усе життя…? Ось так ….  Велике кохання довжиною все життя…

А як приємно дивитися на молоду дівчину, яка завітала до нас за новою довідкою про реєстрацію місця проживання, тому що вона вийшла заміж та змінила прізвище…  Попереду великий щасливий життєвий шлях.

Наші молоді батьки… З якою ласкою та теплотою вони дивляться на свій плід кохання, коли приходять для процедури реєстрації малечі.

Тому завдяки нашим мешканцям - чарівникам, які надають нам наснаги для роботи  ми допомагаємо,  у вирішенні їх повсякденних питань.       

Замовити послугу з   питань    реєстрації   чи    зняття  з реєстрації місця проживання  або проконсультуватися  Ви можете:

- за телефоном 097-768-48-83,  (0564) 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30 (перерва 12.30-13.00);

 -  [email protected],;

 - skype: [email protected].;

 -  на нашій сторінці у соціальній інтернет-мережі Facebook.

Задля Вашої безпеки відділ реєстрації місця проживання громадян   вживає всі заходи, пов’язані  із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19  під час прийому громадян.