Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Випускний вечір студентів технологічного відділення

31 січня 2019 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулись урочистості з нагоди 54-го випуску студентів технологічного відділення.

Успішно закінчили програмний курс, склали державні іспити та опанували омріяний фах 69 студентів спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Готельне обслуговування», 3-є кдкетівців стали відмінниками, вдостоївшись дипломів з відзнакою.

На святковому вечорі, відкриваючи урочистості, заступник директора з навчальної роботи Саква Валентина Миколаївна звернулась з привітальним словом до випускників, їхніх батьків та численних гостей, серед яких були і школярі та учні професійно-технічних навчальних закладів міста.

Святкова програма заходу включала звичайно, вручення довгоочікуваних дипломів молодим фахівцям, а також яскраві театралізовані постановки, хореографічні та вокальні номери, теплі привітання та численні слова подяки.

Окрім дипломів з відзнакою цьогоріч була й особлива нагорода – золота медаль «За високі досягнення у навчанні» за період навчання у старшій школі, яку було вручено студентці групи ВХП 15-1 – Батіг Вікторії.

Загалом випускний вечір повнився знаменними хвилинами. За особливі досягнення у науковій діяльності відмінники вдостоїлись також і почесного знаку КДКЕТ «Зірка інтелекту-2019». З гордістю отримали сертифікати на іменні стипендії студенти Чернецова К. (гр. ПТБ 17-2, стипендія імені Пищимухи Т. М.), Шевчук О. (гр. ХТ16-1, стипендія імені Кур'янової М. Т.) та Вознесенський Д. (гр. ХТ16-1, стипендія імені Гайдука І. В.).

Сценічне дійство стало окрасою свята. Святкова програма, за назвою «Різдвяне диво», створена у дусі найкращих українських традицій, занурила глядачів у феєрію національного колориту і подарувала незабутній настрій. Вигадливі образи гоголівських кумів, коваля Вакули, Чорта, Голохвастова і Проні Прокопівни, Уляни і Стецька викликали щирі емоції сміху і задоволення, нагадавши про наші споконвічні культурні цінності.

Особливо пронизала серця патріотична сторінка вечора, за участю студентів-першокурсників. Проникливі віршовані рядки нібито з вуст загиблого Гайдука Іллі, у виконанні цьогорічного випускника, відмінника і активного учасника МСТ «Меркурій» Панченка Владислава наснажили всіх світлим оптимізмом, волею до життя, вірою в щасливе майбутнє. На святі було продовжено урочисту традицію: у день випускного покладати квіти до меморіальної дошки героя. Цю місію з честю виконали найкращі студенти КДКЕТ.

Отже ретельна підготовка учасників молодіжного студентського театру «Меркурій», зворушливі виступи батьків, членів адміністрації, викладачів, кураторів та самих винуватців свята – цьогорічних випускників – створили неповторний вечір, подарували прекрасні емоції, безцінні спогади про навчальний заклад на довгі роки.