Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Industrial FEST «Ніч індустріальної культури у Кривому Розі»

Сьогодні ми вже можемо говорити, що Кривий Ріг - столиця індустріального туризму. Промисловий туризм в Кривому Розі розвивається стрімкими кроками. Не перший рік організовуються екскурсії різними куточками і об'єктами нашого міста. "Ніч індустріальної культури" - це ще одна з можливостей познайомитися з Кривим Рогом. Гості фестивалю матимуть можливість отримати тут нові знання, а діти зможуть побачать де і як працюють їх батьки.

Вже втретє у нашому місті пройде фестиваль Industrial FEST "Ніч індустріальної культури у Кривому Розі". У цьому році промисловий фестиваль проходитиме у Покровському районі в парку «Шахтарський».

На гостей фестивалю чекатиме багато цікавого. Фахівці КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» за допомогою найсучасніших окулярів VR-360 представлять віртуальні екскурсії по місту.

З 9 по 15 вересня в Кривому Розі дні городяни зможуть відвідати екскурсії знаковими місцями промислового Кривого Рогу; взяти участь в мистецькому пленері на копрі працюючої шахти; продемонструвати знання в пізнавально-розважальних програмах і вікторинах тощо.

13 - 14 вересня в місті відбудеться Міжнародний туристичний форум «Розвиток міст через трансформацію від індустріальної економіки до економіки послуг», на який запрошені відомі експерти в галузі туризму та представники міст-партнерів Кривого Рогу з України та зарубіжжя.

Запрошуємо усіх жителів міста на насичений "Industrial Week" з 9 по 15 вересня. Неймовірний драйв, активні розваги та цікаві події, різноманітні локації-квартали, багато сюрпризів та подарунків – все це не залишить байдужим жодного, хто завітає на фестиваль Industrial FEST. Ну а ввечері на містян чекатиме музична програма за участю популярних українських і криворізьких музикантів.

Запрошуємо усіх мешканців Саксаганського району! Буде цікаво та весело!